MobiU blir C.A.G MoveU

Vi är mycket glada att kunna meddela att MobiU numera ingår i CAG Group koncernen där vi startar upp bolaget CAG MoveU AB med fokus på företags verksamhetsutveckling med hjälp av digitalisering och mobilitet.

Våra kunder har ofta frågat kring digitalisering och innovationsledning för sina verksamheter och nu med hela CAG koncernen i ryggen, +300 medarbetare, kan vi möta dessa behov. Digitalisering innebär stora möjligheter att bli effektivare och framför allt möjligheter att göra medarbetarna än mer innovationsbenägna och engagerade.

Vi ser verkligen fram emot att nu kunna stötta våra kunders verksamheter än mer och vill ni veta mer kring detta så kontakta oss gärna direkt eller via email på hello_mobiu@cag.se.

5 saker att tänka på vid digitalisering

Digitalisering av företag och stat är enormt hett nu.

För att bringa klarhet i vad som menas med digitalisering samt vad man som företagare ska tänka på kring detta har vi satt ihop en fempunkts lista som ni kan läsa här.

MobiU ❤️ Fortnox = Sant

Företag som använder Fortnox gör stora vinster genom att koppla ihop Fortnox med MobiU för tex arbetsordrar för serviceorganisationer eller för att ta order på fältet för säljkårer. Två kraftfulla och lättanvända system ihopkopplade för att optimera er verksamhet ger stora vinster i form av säkrare och snabbare informationsutbyte; frigjord tid för större intäkter med samma tidsåtgång samt inte minst nöjdare medarbetare och kunder.

Läs gärna om hur Järnet Smide underlättade sin verksamhet med MobiU och Fortnox. Läs om det här.

MobiUs videokanal med Tips- och Kom igång-videos

Nu har vi lanserat vår YouTube-kanal där ni hittar våra första Tips- samt Kom igång-videos.

Allt för att underlätta vardagen än mer för MobiU-användarna.

Kolla in och prenumerera på MobiUs kanal här. Var före kollegorna med dom senaste tipsen:)

Skapa maximal kundnöjdhet för ert direktsäljande företag

Ert företag har en mängd säljare på fältet som besöker befintliga kunder samt söker upp nya potentiella kunder.

Ni vill stärka era säljare genom att ge säljarna maximal information inför ett möte – all info om kunden och senaste köpen kunden gjort så att säljarna känner att dom har full koll när dom träffar kund.

Under mötet säger kunden att snabb leverans krävs och med aktuellt tillgängligt lagersaldo för varje produkt direkt i mobilen kan säljaren tillsammans med kunden ta fram en beställning som garanterar att kunden får sina varor i tid.

I samband med att ordern läggs i mobilen skickas en orderbekräftelse till kunden samt att beställningen kommer upp för leverans i ert bakomliggande system eller om ni väljer att använda MobiUs funktionalitet för utleverans.

Följesedel skickas med leveransen och fakturan går samtidigt från ert bakomliggande system eller MobiU.

Order, leverans samt fakturering på samma dag – på detta enkla men mycket kraftfulla sätt maximeras medarbetar- samt kundnöjdheten med MobiU och ni säljer mer!