Nedan finner ni svar på vanliga frågor kring MobiU

Vad menas egentligen med digitalisering av företag?

Digitalisering av företag är ett moderord just nu som används väldigt brett. Det vi på MobiU menar är att underlätta för de mobila medarbetarna i företag att nå och återkoppla information snabbt, lätt och säkert via mobiler och/eller plattor. Vi anpassar utifrån varje företags unika processer och målet är att ge medarbetarna vid varje tillfälle all relevant information i en och samma vy. Vi ser till att informationen i företaget används optimalt och all dubbelinmatning av information minimeras så att administrationen minskas och säkerheten samt hastigheten i informationsflödet ökar.

Mobila affärsnytta kallar vi på MobiU det helt enkelt.

Vad är skillnaderna mellan dom olika tjänster MobiU har?

MobiU uCore är hela plattformen och används då företag behöver anpassade lösningar för sina unika behov.

MobiU uField och uSales är paketerade lösningar uitfrån uCore anpassade för fältservice- respektive fältsäljkårer. Kontakta oss så diskuterar vi i detalj vilken tjänst som passar just er bäst.

Kan jag testa MobiU gratis?

Japp, du får testa MobiU gratis i 30 dagar via att fylla i formuläret här. Vi hör av oss om exakt vilken version av MobiU du behöver så att du testar rätt version av MobiU för dig.

Hur får jag in vår befintliga data om kunder/produkter i MobiU enklast möjligt?

Det finns flera alternativ:

1 Antingen kopplar vi ihop ert befintliga system, tex Visma/Fortnox/etc, med MobiU så synkas datan däremellan kontinuerligt.

2 Ni kan själva mata in all data för hand.

3 MobiU kan migrera datan från filer såsom csv, Excel, etc.

Summa summarum är det relativt enkelt att få över datan och komma igång.

Hur installerar jag MobiU på min dator, platta och telefon?

En av fördelarna med MobiU är att det inte finns något att installera utan är s.k. webbaserat så på samtliga enheter behöver ni bara gå till en websidan och ange era användaruppgifter så är ni igång.

Behöver vi utbildning för att köra MobiU?

uField och uSales behöver normalt ingen utbildning då vi jobbat hårt med att det ska vara enkelt och snabbt att använda. Tanken är att en användare ska vara inne kortare än 30 sekunder åt gången.

Hur kontaktar jag MobiU enklast?

Använd vårt frågeformulär eller ring eller emaila någon av oss direkt, du hittar kontaktuppgifterna här.

Vad kostar MobiU?

MobiU är mycket flexibelt prissatt. Vår filosofi är att när ni tjänar pengar tjänar också vi pengar och det innebär att prissättning är per aktiv användare och månad, se prislistan här, varför många företag som använder sig av UE (underentreprenörer) gillar oss då ett företag en viss månad kan ha säg 12st användare och nästa 18st och betalar då alltså bara för dom varje månad aktiva användarna. Skulle MobiU inte användas alls under tex en semestermånad så kostar MobiU inget.

En annan fördel med MobiU är att MobiU kan anpassas till varje företags unika behov och då tillkommer en engångs anpassningsinvestering. Anpassningen gör ofta att företagen få än större hävstång av införandet av MobiU.

Vilka vinster kan jag räkna med om vi använder MobiU?

Vinsterna med att digitalisera sina mobila processer är mycket stora och för att kunna räkna på det ser vi att normalt frigörs 5-10 timmar i månaden per mobil medarbetare och ca 1 dag per månad per kontorsmedarbetare. Tid som kan läggas på inkomstbringande jobb istället för administration.

Räknat på ett bolag med 10 mobila medarbetare som drar in säg á 500kr/h blir den ökade intäkten över 250 000kr per år.

Sedan har du alla andra vinster såsom mindre miljöpåverkan med färre bilmil och färre papper. Ökad kundnöjdhet iom snabbare leveranser och snabbare svar på frågor. Ökad likviditet då informationshastigheten i företaget ökar vilket gör att ni kan fakturerar snabbare.

Räkna gärna på vad ni kan vinna med MobiU utifrån våra beräkningar eller kontakta oss så hjälper vi er att räkna på ert företag.